Valea Sipotului - Pensiune Turistica - Cazare pensiune Moroieni Cota 1000

Bun venit la Pensiunea Valea Sipotului ****
Tel: 0371 388 832 / 0723 387 343
rezervari@valeasipotului.ro

Prezentare Pensiune

Am construit Valea Sipotului cu scopul de a deveni oaza dvs de liniste, locul de refugiu in mijlocul naturii, atunci cand simtiti nevoia unei infuzii de aer curat, optimism si buna dispozitie.

Valea Sipotului este amplasata intr-o locatie de exceptie, inconjurata de pomi fructiferi, paduri de brad si fag, si ape limpezi de munte. Designul cladirii tine cont de specificul zonei, si armonizeaza cu peisajul, iar animalele si pasarile de la ferma intregesc un tablou in care natura este in prim-plan.

Pensiunea dispune de 17 camere, dintre care 9 camere duble, 5 camere duble deluxe/ triple si 3 apartamente. Fiecare dintre acestea dispune de mobilier si dotari moderne, televizor LCD, televiziune prin satelit, mini-bar, acces internet, uscator de par si terasa ce ofera o priveliste de invidiat.

Restaurantul si terasa vin in intampinarea dvs. cu un meniu diversificat, iar echipa de bucatari este mereu pregatita pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

De asemenea, punem la dispozitia dvs. sala de conferinte, sala de jocuri, sala de fitness, si numeroase alte forme de agrement, pentru ca, indiferent de anotimp, sa va puteti petreceti timpul intr-un mod cat mai agreabil.

Dotari camere:

  • televizor LCD
  • Mini-bar
  • Internet
  • terasa
  • uscator de par

Galerie Foto